Zdrave, a tako slasne. Top pet Chello pizza za proljeće
Proljeće je u punom jeku, a s njime i sezona zelenila. Obožavatelji povrća i nešto zdravijih obroka konačno...
Continue ReadingProljeće je u punom jeku, a s njime i sezona zelenila. Obožavatelji povrća i nešto zdravijih obroka konačno...
Continue ReadingSvatko ima svoju najdražu pizzu – neki vole tanko tijesto, drugi priznaju samo debelo tijesto, netko jednostavnu Margheritu...
Continue ReadingGodinu 2012. mnogi pamte po najavljivanom katastrofičnom smaku svijeta. No, ljubitelji pizze pamte je kao godinu nastanaka legendarne...
Continue ReadingTeško da itko može odoljeti svježe pečenoj pizzi. Klasična miješana, bogata gurmanska, osvježavajuća s puno povrća ili pak...
Continue ReadingVruća, tek pečena pizza koju ravno iz peći donose pred vas na stol ili pizza koju vam dostave...
Continue ReadingTijesto, umak od rajčice i sir ključni su sastojci svake pizze, no da bi pizza dobila onaj prepoznatljiv...
Continue ReadingZnate li da čak 40 % ljudi jede pizzu najmanje jednom tjedno? Upravo je to jedno od najpopularnijih...
Continue ReadingHrskavo na rubovima, a opet slasno i meko tijesto, pečeno ne previše ali i ne premalo, savršeno sljubljeno...
Continue ReadingPazite na prehranu, brojite kalorije, izbjegavate masnu i kaloričnu hranu, a rigorozan režim prehrane dopušta vam da o...
Continue ReadingAko mislite da je za finu i ukusnu pizzu dovoljno na tijesto staviti malo sira, šunke i umaka...
Continue Reading