Kojih TOP 5 Chello pizza morate probati?

Kojih TOP 5 Chello pizza morate probati?

Hrskavo na rubovima, a opet slasno i meko tijesto, pečeno ne previše ali i ne premalo, savršeno sljubljeno s bogatim, svježim i kvalitetnim sastojcima – tako nekako bi glasila kratka definicija savršene pizze. Zvuči jednostavno, zar ne? Opet, savršenu pizzu je poprilično teško postići, skriva se tu mnogo trikova i tajni iskusnih pizzaiola. Chello pizza majstori otišli su korak dalje i osmislili pizze čiji miris, okus i izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Iako Chello meni sadrži više od 50 različitih pizza i može zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane, određene pizze izvedbom i sastojcima se posebno ističu. Ako još niste, vrijeme je da upoznate Chellinih top 5 pizza, od čijih imena već rastu zazubice. Spremni?


Doomsday pizza nastala je kao što se može naslutiti, nakon najave smaka svijeta, koja nas je navela da se zapitamo: ‘Što bismo voljeli pojesti kao posljednji obrok?’. Odgovor je – pizza s 5 vrsti sira, 4 vrste mesa, 3 umaka! Ova pizza za dvije osobe pruža veliko zadovoljstvo koje se pamti, jako dugo.
Goo-tam Pepperoni pizza predstavlja apsolutni hit među ljubiteljima pizze. Osmišljena kao pizza za dvoje, ova pizza nastala je po uzoru na uobičajeni američki stil izrade pizza prilagođen našem podneblju. Paradajz, sir, kulen, svježa mozzarella i ljutkasti sir pokazali su se kao dobitna kombinacija, a 150 % više materijala u savršenom spoju triju sireva upakirano je u extra veliku kutiju.
Deep-dish pizza predstavlja posebnu vrstu pizze koja se peče u dubljoj okrugloj posudi te ima deblji sloj sastojaka od uobičajenih pizza. Dvostruki sloj tijesta, bogat umak od rajčice i veći broj sastojaka čine je vrlo sočnom, a upravo zbog toga joj najveći gurmani teško mogu odoljeti. Chicago style deep-dish pizza sastojcima, izvedbom i sočnošću osvojila je najveći broj gurmana. Teška više od 1,7 kg ova pizza za dvoje, dolazi u dvije izvedbe, Chicago classic i Chicago s junećim raguom, a ako već niste, provjerite zašto je nazivaju pizzom na pizzama.

Na popisu Chello specijalki s razlogom se nalazi Chellica. Pizza s originalnim i prepoznatljivim Chello potpisom i najistančanija nepca oduševljava sastojcima. Polpa, edamer, šunka, vratina, kulen, čardaš sir, mozzarella, vrhnje, papadew papričice savršeno se spajaju na sočnom i hrskavom tijestu.
Kad mislite da ne može bolje, tu je vruća, tek pečena novu Mediterana 2 pizza. Pitate se zašto je ova druga verzija Mediterane tako popularna? Zbog pršuta! Na tijestu se nalazi rajčica, sir, svježe cherry rajčice, rikula i mozzarella, a uobičajeni špek zamijenjen pršutom.

Chellina moćna petorka ima i jednog posebnog člana, mogli bismo reći ‘cherry on top’. Možemo se pohvaliti bogatom ponudom vegetarijanskih pizza, a među njima posebno se ističe Veganska specijal koja pruža doista specijalno iskustvo ljubiteljima vegetarijanskih pizza. Polpa, veganski umak od češnjaka, seitan bolognes i luk sastojci su koji i najveće gurmane i ljubitelje klasičnih pizza mogu iznenaditi i oduševiti.
Dobar tek želi vam Chello tim!

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)