Spoj ‘obične’ kuhinje i pizze? Zašto ne! Ove gastronomske Chello pizze morate probati

Spoj 'obične' kuhinje i pizze? Zašto ne! Ove gastronomske Chello pizze morate probati

Već sam pogled na Chello menu jasno otkriva da je to odredište doista dobre hrane. Mjesto je to na kojem možete pojesti odličnu ‘najobičniju’ Margheritu, s društvom podijeliti svima dragu jumbo pizzu, klince oduševiti junior E.E.L. pizzom, ali i prepustiti se pravom gurmanskom užitku s pizza kombinacijama koje je nemoguće bilo gdje probati. Kod Chelle se ‘obična’ kuhinja i recepti svima popularnih jela odlično spajaju s pizzom, pa tako možete uživati u dosita jedinstvenim pizzama.

Chellin pizza majstor veliki je zaljubljenik u gastronomiju, a kombinacijama različitih okusa i sastojaka nastoji pizzoljupcima ponuditi nešto novo i drugačije. U pivnici Chello pizza nije tek obično ‘fast food’ jelo već pravi gastronomski užitak pripremljen od najkvalitetnijih sastojaka. 

Chello pizze moglo bi se opisati kao izvedenicu između američkog načina pripreme i balkanskog kućnog stila s malo talijanskog šmeka. Poveden pravilom da, osim što moraš imati svoj stil, također moraš uživati u tome što radiš, jer ako to nije tako, ni gost neće uživati; kod Chelle se doista gušta u dobroj hrani. Posebno valja istaknuti kombinacije koje su nastale spojem prave gastro kuhinje i pizze. Kombinirajući provjereno dobre recepte za mnogima omiljena jela, poput bolognesa, plodova mora ili pak piletine na meksički, Chello i Chellica kreirali su pizze koje obožavaju ljubitelji ‘prave’ hrane.  


chicagostyle_chello

Kao pravi majstor u spajanju tradicionalnih recepata i drugačijih sastojaka naš pizza majstor je na Državnom prvenstvu pizzaiola, održanog 2019. godine, pripremio pizzu s gravče na tavče i halapenjosima. Pizza je nastala prema originalnoj ideji i uvijek odličnoj suradnji Glorije i Darijana Katalinić. Pizza je osvojila drugo mjesto na državnom natjecanju pizzaiola i time se još jednom dokazalo da pizza doista može biti pravi gastronomski doživljaj.

Kreirajući pizze pred kojima padaju i najveći gurmani, Chelline kombinacije spoj su odlične kuhinje i vrhunske pizze. Ako još niste, ove svakako morate probati:

  1. Chellonjez! Ljubitelja bolognesa je mnogo, pa stoga niti ne čudi popularnost ove pizze. Umak od rajčice, edamer sir, juneći bolognese (20dkg), grana padano, crveni luk sastojci su koji kreiraju ovu pizza rapsodiju, a valja istaknuti kako se juneći bolognese priprema po provjereno dobrom receptu te dodaje na pizzu.
  2. Chicago style double decker. Obožavatelji mesa, sira, snažnih i punih okusa te bogatih sastojaka s ovom pizzom će sigurno doći na svoje. Chicago style double decker s junećim raguom pizza je za dvije osobe, teška više od 1.7 kg i svaki opis je suvišan, jednostavno je morate probati.
  3. Italiano mare. Ljubitelji laganijih recepata i morske hrane u ovoj pizzi će uživati. Polpa, mozzarella, mozzarella fior di latte, plodovi mora, svježi bosiljak, grana padano, origano – ova pizza pravi je gastronomski užitak. Plodovi mora se zasebno pripremaju prije stavljanja na pizzu, kuhani na buzaru u kombinaciji s ostalim sastojcima daju pizzu za prste polizati.
  4. Mex deep dish. Chellini deep dishevi nadaleko su poznati i omiljeni, a u ovom se krije prava poslastica. Piletina s povrćem u meksičkom umaku priprema se zasebno, a zatim obrnutim postupkom izrade sljubljuje s rajčicom, sirom i halapenjos papričicama. 
Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *