Znate li da možete slaviti i kod Chelle?

proslave u Chellu

Lampice se lagano paleLampice u gradu lagano se pale, izlozi se pune kuglicama, a na radiju počinju poznate božićne pjesme, osjećamo miris cimeta i kuhanog vina u zraku. Svi znakovi su tu, došlo je to čarobno vrijeme u godini – vrijeme za ljubav i obitelj, ali i drage ljude i druženja. Javna je tajna da u Chellu druženja imaju poseban ugođaj i zato su to događaji koji se pamte.

Naša Chellica, Glorija Katalinić, zaslužna je za svaki detalj, kako uređenja, tako i slasnih obroka koji se nađu na vašem stolu. Preseljenjem u Špansko, na adresu Kaljska 14, uvidjela je sav potencijal prostora te ga, udahnuvši mu puno ljubavi i topline, uz dosta truda, malo pomalo, preuredila u pravu oazu ljubavi i druženja. Naravno, kako je u uređenje ugradila i dio sebe, prostor odiše slavonskim domaćim stolom. Kao majka šestero djece, posebno se posvetila uređenju igraonice za naše najmlađe. Ona je naš multipraktik, naša žena, majka i kraljica.

Kuhanje domaćih jela Chellici je velika strast, a to su naši gosti prepoznali i logičan slijed svega toga, spontano i bez previše najava i oglašavanja, bila je organizacija proslava. Kako Chellica kuha po starim domaćim receptima svoje bake, u ponudi možete pronaći patku ili pile s domaćim mlincima i pancetom, slasnu sporo pečenu teletinu odležanu u maslacu, razne saftove, slavonski čobanac, a imamo i roštilj. Naše goste posebno oduševljavaju njezine juhe koje ih već svojim mirisom vraćaju u doba djetinjstva. Kada kažemo da Chellica kuha domaću hranu, želimo reći kako namirnice uzimamo iz lokalnih OPG-ova i provjerenih mesnica, od kojih nam je najdraži Igomat, a to je garancija da ćete dobiti pravu domaću hranu.

Zadovoljstvo gostiju najveći nam je uspjeh i nagrada pa smo stvorili ponudu s finim vinima i velikim izborom craft piva, koju smo prilagodili njihovim ukusima i našoj hrani. Taj izbor je kao živo biće -konstantno se mijenja i nadopunjava, a neke vaše specijalne želje potrudit ćemo se ispuniti za potrebe vaše proslave.

U ovo doba godine, kada su poslovni domjenci i božićne zabave na vrhuncu, kod nas je uvijek živahno i veselo. Organiziramo proslave do 120 ljudi, a kako ni jedna proslava ne može proći bez dobre rakije ili likera, tu je naša destilerija Aura, kraljica žestokih pića, gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Naravno, ne moramo naglašavati kako je Aura obiteljska tvrtka i kako je u svaki njihov proizvod uložena velika količina ljubavi.

Kao što smo već rekli, naša je Chellica “žena, majka, kraljica”, no zadržimo se trenutno na onome – majka – pa je logično da su joj naši najmlađi i najslađi. Zato je za njih pripremila bogatu postavu i izbor slatkih stolova s raznovrsnim temama; po vašim željama rado će angažirati princeze, Mickeyja ili klaunove kako bi dječje želje i snovi bili ispunjeni. Roditelji mogu biti bezbrižni jer cijeli prostor ima podno grijanje, tako da mališani nesmetano bosi trčkaraju bez straha da će se razboljeti.

Organizaciji pristupamo dosta osobno , naročito ako su u pitanju dječji rođendani ili vjenčanja. Ništa ne prepuštamo slučaju; pod budnim okom pazimo na sve detalje koji su u izradi, a osobno sve sami kupujemo, naručujemo i uređujemo. Dnevne svadbe, domjenci, krstitke, rođendani, djevojačke i momačke pa čak i karmine, kod nas su svakodnevica.

Želite li opuštenu atmosferu s ljubaznim i šaljivim, ali profesionalnim osobljem, onda je Chello vaš broj jedan!

Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)