logologologo
  • Naslovna
  • Menu
  • Blog
  • Galerija
  • O nama
  • Kontakt

CONTACT


Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Raj za gurmane. Znate li koje su najbolje mesne pizze?
Hrana |
Ožujak 15, 2021

Raj za gurmane. Znate li koje su najbolje mesne pizze?

Teško da itko može odoljeti svježe pečenoj pizzi. Klasična miješana, bogata gurmanska, osvježavajuća s puno povrća ili pak...

Continue Reading

Chello razotkriva misterij. Znate li što je 'vodena pizza' i kako nastaje?
Hrana |
Ožujak 08, 2021

Chello razotkriva misterij. Znate li što je ‘vodena pizza’ i kako nastaje?

Vruća, tek pečena pizza koju ravno iz peći donose pred vas na stol ili pizza koju vam dostave...

Continue Reading

Znate li koja su to tri ključna sastojka vrhunske pizze?
Hrana |
Ožujak 01, 2021

Znate li koja su to tri ključna sastojka vrhunske pizze?

Tijesto, umak od rajčice i sir ključni su sastojci svake pizze, no da bi pizza dobila onaj prepoznatljiv...

Continue Reading

Hmm… Talijanski, američki ili neodoljivo bogati Chello stil izrade pizze?
Hrana |
Veljača 22, 2021

Hmm… Talijanski, američki ili neodoljivo bogati Chello stil izrade pizze?

Znate li da čak 40 % ljudi jede pizzu najmanje jednom tjedno? Upravo je to jedno od najpopularnijih...

Continue Reading

Kojih TOP 5 Chello pizza morate probati?
Hrana |
Veljača 15, 2021

Kojih TOP 5 Chello pizza morate probati?

Hrskavo na rubovima, a opet slasno i meko tijesto, pečeno ne previše ali i ne premalo, savršeno sljubljeno...

Continue Reading

I pizza može biti zdrav obrok? Evo kako!
Hrana |
Ožujak 14, 2015

I pizza može biti zdrav obrok? Evo kako!

Pazite na prehranu, brojite kalorije, izbjegavate masnu i kaloričnu hranu, a rigorozan režim prehrane dopušta vam da o...

Continue Reading

Najčešće greške kod pečenja pizze i kako ih izbjeći
Hrana |
Ožujak 10, 2015

Najčešće greške kod pečenja pizze i kako ih izbjeći

Ako mislite da je za finu i ukusnu pizzu dovoljno na tijesto staviti malo sira, šunke i umaka...

Continue Reading

PROBAJTE KOD KUĆE
Hrana |
Svibanj 28, 2014

PROBAJTE KOD KUĆE

Klasičari ne mogu odoljeti najobičnijoj miješanoj pizzi, gurmani se češće odlučuju za pizze s bogatim mesnim dodacima, a...

Continue Reading

Stranica 2 od 2«12
Pizzeria Chello on Instagram
    Fiksni Tečaj konverzije
    Fiksni tečaj konverzije 1 Eur = 7,53450 kuna
    Copyright © Pizzeria Chello 2016.

    Design by Brkodizajn

    Pravila privatnosti

    Pravila privatnosti
    facebook
    • 0comments
    • 18objave
    • 0users
    • proslave u Chellu
      Znate li da možete slaviti i kod Chelle?

      stu. 29 2021

    • Zdrava konkurencija
      Zdrava konkurencija

      svi. 20 2021

    • Pizze koje jednostavno morate probati:  Znate li zašto nitko ne može odoljeti ultimativnim Chello deep dish pizzama?
      Pizze koje jednostavno morate probati: Znate li zašto nitko ne može odoljeti ultimativnim Chello deep dish pizzama?

      svi. 12 2021

    • Ništa nije bolje od ukusnih domaćih lazanja. Jeste li probali slasne lazanje iz Chello kuhinje?
      Ništa nije bolje od ukusnih domaćih lazanja. Jeste li probali slasne lazanje iz Chello kuhinje?

      svi. 03 2021