O nama

NAŠA PRIČA


Nezaobilazno određište ljubitelja pizze

Lako se da zaključiti kako za finu i ukusnu pizzu nije dovoljno na tijesto staviti malo sira, šunke i umak od rajčice te sve zajedno ispeći u pećnici. Priprema pizze prava je umjetnost, a toga je svjestan i pizza majstor Darijan Katalinić, vlasnik zagrebačke pizzerije Chello koja je postala nezaobilazno odredište najvećih gurmana i ljubitelja ovog popularnog jela. Trudeći se ponuditi nešto drugačije, Chellin pizza majstor ne boji se isprobati sasvim nove kombinacije i stilove po pitanju izvedbe pizze pa se tako u pizzeriji Chello može birati između više od 40 vrsta pizza.

Velika inspiracija su mi, predvodnici u pizza industriji, Talijani i Amerikanci, no svaku pizzu pomno prilagođavam domaćem tržištu.

Testimonial Darijan Katalinić
Darijan Katalinić
Pokretač Chello revolucije

Kako radimo u Chelli

Među prvima u svijetu kao sastojke za pizzu počeli smo koristiti različite vrste sireva, poput dimljenog sira, čardaša, topljenog sira i topljenog ementalera koje kombiniramo s različitim mesnim varijantama.


Kako je Chicago style ‘sletio’ u malu pizzeriju na Vrbanima


Ideja da se radi Chicago style pizza došla je kao i većina dobrih stvari – slučajno. Naime, susjed Amerikanac koji se vjenčao Hrvaticom i ostao ovdje, poželio se pizze kakvu je jeo u Chicagu. Došao je u Chello i pitao mogu li to zajedno napraviti – naravno da se može!BRZI I POUZDANI DOSTAVLJAČI OČEKUJU VAŠ POZIV


Chello u brojkama55
Pizza u meniju
8351
Vjernih Facebook članova
U prosincu 2011
Izbacili smo prve deep dish pizze